Selami Şahin?  YENİ ADRESİ EDO RESTAURANT?

Selami Şahin? YENİ ADRESİ EDO RESTAURANT?

Geçtiğimiz gün Etiler'de gördüğümüz Selami Şahin, son zamanlarda Edo Kebap Restaurant' tan çıkmıyor hatta bütün randevularını da orada veriyor?

Adana usulü Zırh kebabı yemeyi seven Selami Şahin, Mado Dondurmacısının karşısında yer alan Edo Restaurant' ın kebaplarını ve yemek menüsünü övdü? "Burayı seviyorum çünkü; kebapları güzel, mezeleri güzel, çalışan arkadaşlar güler yüzlü, işlerini temiz yapıyorlar. Etiler de Edo Restaurant' ın olması güzel. Hem de o kadar merkezi ki; tüm Etiler burada adeta önünüzde resmigeçit yapıyor" sözleriyle Edo Restaurant' a tam not verdi?

Selami Şahin'in o gün yanında yönetmenliğini üstlendiği yeni sanatçısı Farul Özdemir olduğu halde, mekan sahibi Erdak Korkmaz tarafından ağırlandılar...

Selami Şahin'in dışında; Haktan, Yaşar İpek, Yıldız Tilbe ve birçok medya mensubunun da de uğradığı Edo Kebap Restaurant misafirlerini memnun ediyor?

Restaurant' ın sahibi Erdal Korkmaz; "misafirlerimizin beğenisi bizi onurlandırıyor? Bizim birinci prensibimiz paradan önce insan kazanmak. Gelen misafirlerimiz kebaplar haricinde; çiğ köfte, içli köfte, Ali nazik, Sarma beyti, künefe ve fırında sütlacı tercih ediyorlar. Beni asıl mutlu eden, gelen misafirlerin tekrar tekrar gelmesi." diye konuşuyor?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.