Selim Bayraktar… SERHAT KILIÇ İLE SON KONUŞMASINI GÖZÜ YAŞLI ANLATTI

Selim Bayraktar… SERHAT KILIÇ İLE SON KONUŞMASINI GÖZÜ YAŞLI ANLATTI

51 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Serhat Kılıç’ın ardından meslektaşı Selim Bayraktar’dan duygusal açıklamalar geldi. Gözyaşları içinde konuşan Bayraktar, Kılıç’ın vefatından bir gün önceki son konuşmalarını anlattı.

 

Selim Bayraktar, Serhat Kılıç ile son konuşmasını gözü yaşlı anlattı: Meğer yalnızmış

Ünlü oyuncu Serhat Kılıç’ın vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. 51 yaşında hayatını kaybeden başarılı oyuncu, Ankara’da düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Ünlü oyuncu Selim Bayraktar yakın dostu Serhat Kılıç ile son konuşmalarını gözleri yaşlı anlattı.

Selim Bayraktar, Serhat Kılıç ile son konuşmasını gözü yaşlı anlattı: Meğer yalnızmış

'SON SET GÜNÜNE KADAR BİRLİKTEYDİK'

Serhat Kılıç’ın geçmişte kanser tedavisi gördüğünü belirten Selim Bayraktar, oyuncunun son günlerine ilişkin Magazin News mikrofonuna konuştu. Bayraktar, “Serhat geçmişte kanser tedavisi görmüştü. Son set gününe kadar birlikteydik. Boynuyla ilgili bir sıkıntı yaşıyordu.” ifadelerini kullandı. 

Bayraktar’ın açıklamaları sırasında duygusal anlar yaşadığı görüldü.

Selim Bayraktar, Serhat Kılıç ile son konuşmasını gözü yaşlı anlattı: Meğer yalnızmış

'VEFAT ETMEDEN BİR GÜN ÖNCE DOKTORA GÖTÜRECEKTİM'

Yakın arkadaşının kaybıyla büyük üzüntü yaşadığını ifade eden Bayraktar, Serhat Kılıç ile son konuşmasını şu sözlerle anlattı:

"Vefat etmeden bir gün önce onu doktora götürecektim ama gelemedi. ‘Yalnız mısın?’ dedim, ‘Değilim’ dedi. Meğer yalnızmış"

Bayraktar, “Bazen olacak olanın önüne geçemiyorsunuz. Ben Serhat’ı çok özlüyorum” ifadelerini kullandı.

Selim Bayraktar, Serhat Kılıç ile son konuşmasını gözü yaşlı anlattı: Meğer yalnızmış

'ODAYA GİRİNCE FARK EDİLİRDİ'

Selim Bayraktar, daha önce düzenlenen anma töreninde de Serhat Kılıç hakkında övgü dolu sözler söylemişti. Kılıç’ın çok özel bir insan olduğunu belirten Bayraktar, “Konservatuvar zamanından beri kabına sığmayan, çok özel bir akıl ve düşünce adamıydı. Sıra dışı bir adamdı. Bir odaya girince fark edilir, odadan gitse bile orada kalırdı” demişti.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.