Set Güverte Balık Restaurant;  MİDENİZİ, GÖZÜNÜZÜ VE KULAĞINIZI DOYURMAYA ADAY!

Set Güverte Balık Restaurant; MİDENİZİ, GÖZÜNÜZÜ VE KULAĞINIZI DOYURMAYA ADAY!

Anadoluhisarı?nda son zamanların en gözde mekanlarından biri hizmet veriyor; Set-Güverte Balık Restaurant? Mekan, leziz meze ve balıklarıyla midenizi, olağaüstü manzarasıyla gözünüzü ve akustik kanun melodileriyle de kulağınızı doyuracak!

Boğazın en çarpıcı manzarası, olta balıkları, olağanüstü lezzetli mezeleri ve yöresel ürünlerden oluşan keyifli serpme kahvaltısı ile Set Güverte Restaurant sizin de vazgeçilmez, favori mekanlarınızdan biri olabilir?

Set Güverte Balık Restaurant; ister arkadaşınızla romantik bir yemek, iş yada grup toplantılarınız, değişik alternatifte oturabileceğiniz bölümleriyle sizi, boğazın en güzel manzarasında en güzel şekilde ağırlıyor?

Boğazın en güzel manzarasına sahip mekan; araçla veya araçsız kolaylıkla ulaşabileceğiniz harika bir noktada yer alırken, Anadolu Hisarı'nın gizemli hikayeleri ve atmosferinden de kendinizi uzakta hissetmeyeceksiniz.

Ayrıca masaya gelen leziz meze ve balıklarla midenize ziyafet verirken, Diğer yandan da Kanun sanatçısının olağanüstü melodileriyle de kulaklarınızı ve ruhunuzu da doyuracaksınız?

Mekanın özel sürprizlerinden biri de; hafta sonları, Anadolu?dan getirilen özel ürünlerle , ekşi maya ile yapılan pamuk gibi ekmekler ile servis edilen serpme kahvaltı; size aynı zamanda boğaz manzarasını gündüz izleme imkanı da sunacak?

Mekanda ayrıca Vale servisi de bulunup; burada geçireceğiniz keyifli anlarınızın bir an önce başlaması için aracınıza en güvenli şekilde park hizmeti veriyor?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.