SEVGİLİLER GÜNÜ KLİŞELERİNE MEYDAN OKUYAN EĞLENECELİ BİR UYGULAMA !..

SEVGİLİLER GÜNÜ KLİŞELERİNE MEYDAN OKUYAN EĞLENECELİ BİR UYGULAMA !..

14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde sevgilisi olanların da olmayanların da eğlenceli dakikalar geçirmesini sağlamak için hazırlanan site mobil kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Turkcell Superonline, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde sevgilisi olanların da olmayanların da eğlenceli dakikalar geçirmesini sağlayacak bir site hazırladı.

Kısa videoların yer aldığı www.patlatbi14subat.com, bu özel günle özdeşleşen hediye, sürpriz ve romantizm klişelerini eğlenceli bir dille gözler önüne seriyor.

Dijital dünyada hayatı kolaylaştıran vazgeçilmez teknoloji ortağı,14 Şubat Sevgililer Günü'ne mizah katacak bir internet sitesini hayata geçirdi.

Sevgililer Günü ile özdeşleştirilen hediyeler, sürprizler ve romantik uygulamalara ilişkin klişelerin mizahi bir üslupla ele alındığı videolar, www.patlatbi14subat.com adresini ziyaret edenlere eğlenceli dakikalar vadediyor.

Videolarda sevgi patlaması yaşayan çiftler duygularını kimi zaman "Ne kadar mutluyuz" temalı selfie'lerle, kimi zaman yastık savaşlarıyla ifade ediyor. Karşılıklı hediyelerin yarattığı mutluluk ve hayal kırıklıkları, fiyatı Sevgililer Günü?ne özel olarak normalin 10 katına çıkan güller gibi temalar da izleyenlerin yüzünde gülümseme yaratıyor.

Firmanın Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Meltem Şahin, siteye ilişkin değerlendirmesinde, " Biz sektörün en hızlı büyüyen, en dinamik ve değişikliklere en kolay adapte olan oyuncusuyuz. Hem işimizi en iyi şekilde yapıyoruz hem de muzip bir tavra sahibiz. Bu nedenle 14 Şubat'ı da bu marka konumlanmamıza uygun bir sürprizle kutlamak istedik. 'Patlat bi 14 Şubat" diyerek, Sevgililer Günü'nde gençlerin duygularına tercüman olmaya çalıştık" dedi.

Sevgililer Günü'nü kutlamak isteyenlere "lezzetli hediyeler"...

Firma Sevgililer Günü?nde sevdiklerini sevindirmek isteyenlere de destek olacak bir kampanya başlattı. lezzetlihediye.com'da yer alan "Sevgililer Günü Hediyesi" kategorisi altındaki ürünlerin ürün bedeli toplamı üzerinden yüzde 30 indirim sağlanan kampanya, tüm internet müşterileri için geçerli. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin tek yapması gereken, müşteri numarasının önüne "Spr" yazarak kampanya kodunu oluşturmak ve online sipariş sırasında ilgili yere bu kodu girmek.

Lezzetlihediye.com ile İstanbul, Ankara ve İzmir?in yanı sıra Eskişehir, Kocaeli, Tekirdağ, Bursa, Kayseri, Kırşehir, Malatya, Mersin, Antalya, Sakarya ve Trabzon'da gönderim yapmak mümkün.

Sevgililer gününe lezzet katan kampanya, 15 Şubat tarihine kadar verilecek siparişlerde geçerli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.