Sibel Mirkelam  Paysage'de yılbaşı rekorunu kırdı... 3.5 SAAT SAHNEDE KALDI...

Sibel Mirkelam Paysage'de yılbaşı rekorunu kırdı... 3.5 SAAT SAHNEDE KALDI...

Yeni yılı Boğazın incisi Kanlıca Paysage Restaurant'ta sahne alarak karşılayan Sibel Mirkelam 3.5 saat sahnede kalarak bir rekora imza attı...

Yeni Yıla muhteşem iki sahne kostümüyle giren Sibel Mirkelam , geceye özel hazırladığı repertuarı ile misafirlerine hafızalardan silinmeyecek bir yılbaşı eğlencesi sundu..

Geceye katılan misafirler sanatçının kostüm değiştirme süresine bile dayanamadılar.

Sabahın ilk saatlerine kadar süren gecede, yoğun bir ilgi ile karşılanan Sibel Mirkelam , geri sayımdan hemen sonra tüm konuklarla hep bir ağızdan 'Bütün Dünya Buna İnansa' adlı şarkıyı söyledi. Sonra da ' Ben Varım' adlı şarkıyı yorumladı... Ve yeni yılın ilk mesajını verdi..

"-Bu gece burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni yılı beni onurlandıran, coşkulu, eğlenmeyi seven, enerji dolu güzel insanlarla birlikte karşıladığım içinde inanılmaz mutluyum... Evet artık Ben Varım ve inanıyorum ki 2008 yılının ikinci yarısında ilk albümümle başladığım ve devam eden müzik ile sahne hayatım 2009, 2010, 2011 ve Allah sağlık verdiği sürece sonsuza kadar sürecek ve her yıl merdivenlerini çizgimi bozmadan emin ve sağlam ve doğru bildiklerimden vazgeçmeden çıkacağım. Kendime inanıyorum ve yanımda olan bana destek veren, bana inanan ve benim müziğimi seven, dinleyen herkesi çok seviyorum"dedi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.