Sisus Hotel-Çeşme... TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK "ROMANTİK"OTELİ!..

Sisus Hotel-Çeşme... TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK "ROMANTİK"OTELİ!..

Türkiye'deki ilk ve tek Romantik Oteli olan "Sisus Hotel"4.Sezonunda daha profesyonelce ve yepyeni hizmet anlayışıyla kapılarını misafirlerine açtı.

Great Hotels Of The World Grubu'nun Türkiye'deki ilk ve tek Romantik Oteli olan ve prestijli tatil anlayışını uluslararası hizmet standartlarında uygulayan Sisus Hotel 4.Sezonunda daha profesyonelce ve yepyeni hizmet anlayışıyla kapılarını misafirlerine açtı...

Adını doğa , tarih ,eğlence ve deniz ürünleriyle yıldızı günden güne parlayan antik adıyla Cysus-Çeşme'den alan,Dalyanköy'de sevginin ve aşkın yeni mabedi Sisus Hotel.. Konfor ve rahatlığın tanımı olarak nitelendirilen değişik kategorilerdeki Feng-Shui ve Reiki ' nin huzur ve pozitif enerjisiyle yüklü 65 oda ve genel mekanlar , hayal gücünün bittiği yerde Sisus Hotel başlar dedirtecek bir atmosfere sahip.

Modern tarzdaki aksesuarlar , ünlü sanatçı Cem Sağbil'in Ay Tanrıçası Semele ' yi tasvir eden ağaçtan oyma büyük yontusu , yine Sağbil'in dengeyi temsil eden ve doğu felsefesinin Ying ? yeng açılımı olan Ay ve Güneş tasviri kırmızı renkli yağlı boya tablosu lobiyi süslüyor.

Beyaz renkli mobilyalar , az sayıda seçilerek , özenle yerleştirilmiş siyah ve kırmızı renkli koltuklar mekana bir canlılık verirken adeta içinize ferahlık doluyor.

Sevgi sözcüğü , Sisus Hotel de evrensel enerjiyle birleşerek daha bir anlam kazanıyor.

Feng-Shui felsefesine göre bereket noktası olarak saptanan Resepsiyonda sizi güleryüzüyle karşılayıp kaydınızı yapan görevlinin uzattığı oda anahtarı ile Sisus Hotel felsefesinin derinliğini fark etmemek mümkün değil ; bir çizginin dairesel hareketinden oluşan anahtarlık (Retro)Zodiac takım yıldızının dizilişinden esinlenilmiş.

Yaşam felsefenizin açılımını da vurgulayan anahtarlık pozitif bir bakış açısıyla düz bir çizgi halinede gelebiliyor,bu düz çizgi otele girişinizde siyah bir hat halinde size yol gösteriyor,aynı çizgi odalarda da devam ediyor ve yine Retro'yu genel mekanlarda ve yönlendirmelerde de simgesel olarak görüyorsunuz.

Asansörden çıktınız,karşınızda tek bir iskemle ve kırmızı renkli LOVE yazılı ağaçtan oyma bir sehpa.Akla gelen "neden çift sandalye yok" sorusunun yanıtı ise basit.. SEVEN BEKLER ve sadecebir kişidir bekleyen çünkü iki seven bir araya gelince AŞK olur..

Son derece rahat ve şık dizayn edilmiş odalarda akla gelmeyecek detaylar düşünülmüş.

Örneğin suit odalarda romantizmi önplana çıkaran tül cibinlik içindeki Daybed divan ,içeriden dışarısı görünen cam kaplı banyo ile karşı karşıya.Jakuzili banyoda müzik setinden gelen müziği tavandaki hopörlerden dinlerken dalyanköy körfezinin muhteşem manzarasını,divanda uzanıp sizi izleyen partnerinizi veya tv 'yi büyük bir keyifle seyredebilirsiniz.

Rezistanslı buğulanmayan ayna ,dijital tartı ,çamaşırlık , özel dokunmuş yatak takımı , bornoz ve havlular,keyifli bir uyku için yedi çeşit yastık menüsü ,600 tv ,1250 radyo kanalı ve diğer otellerde restlanması mümkün olmayan daha birçok detay.

Aşk'ı ,Sevgi'yi kısaca Sisus'u yaşamaya gelince;

Güne zinde başlamanız için Sunlight Kahvaltı Salonu'nda taze mevsim meyveleri ve taze sıkılmış meyve suyu eşliğinde masanıza servis edilen Kontinental , Amerikan ve Türk kahvaltısı seçenekleri dışında ,arzu ederseniz yöresel lezzetlerden oluşan ürünlerin sunulduğu açık büfede sakız ve bergamot reçeli , kekik balı , gevrek , kumru ve boyoz seçeneklerden bazıları.

Dünya mutfaklarının yanı sıra Aşçıbaşımızın Moonlight Restoran'da önce göze hitabeden Ege ve Akdeniz spesiyaliteleri damağınızda unutulmaz lezzetler bırakacak.

Günün her saatinde 262 çeşit uluslar arası ve lokal içkilerin sunulduğu Cosmiclight Bar'da aperatif içki veya alkollü / alkolsüz kokteyller eşliğinde sevdiklerinizle mutlu anların keyfini yaşayacaksınız.

Oda kapasitesi ile orantılı salonlarda,her türlü dış etkenden soyutlanarak moral moral motivasyonunuzu en üst dereceye çıkarabileceğiniz toplantı sonrası sıra dışı bir atmosferde romantizmi vurgulayan gül yaprakları,mum ışığı ve arzuya göre tütsü kokuları

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.