SMİRNOFF VOTKA;  RUS DİSCOSUNU 23 KASIM'DA MASLAK-VENUE'DE YAŞATACAK!..

SMİRNOFF VOTKA; RUS DİSCOSUNU 23 KASIM'DA MASLAK-VENUE'DE YAŞATACAK!..

Karizmatik kalpakları, içiçeliği temsil eden matruşkaları ve votkalarıyla zihnimizde kodlanan 'Russian' sözcüğü yanına 'Disco'yu da alarak artık hepimiz için bambaşka çağrışımlar yapacak. Herkes, Balkan ve Doğu Avrupa ritimleri eşliğinde dans edeceği ve hiç bitmesini istemeyeceği gecelere hazırlıklı olsun.

Smirnoff'un 'Smirnoff Experience Russian Disco' orijinal konseptiyle başlatacağı enerji yüklü partiler serisinin açılışında, artık rahatlıkla 'King of Russian Disco' olarak isimlendirebilecek Shantel yer alacak. Son albümü 'Disko Partizani' ile Balkan ve Doğu Avrupa müzikleri ile modern dans ritimlerini birleştirerek yepyeni bir çeşit pop müzik yaratan ve bu orijinal stilde çığır yaratan Shantel'e, farklı enerjisi ve güçlü sesiyle özgün kadın vokaller arasındaki yerini alan Pamela ve Türkiye'de elektronik dans müziğin en eğlenceli ritimlerini büyük bir enerjiyle dinleyicisine sunan Bedük eşlik edecek. Ayrıca Rusya'nın geniş coğrafyasının her köşesine ulaşmış çoşkulu ritimleri İstanbul'a taşıyacak Moskova'lı DJ Shum ile downtempo, dub, abstract hip hop, electro, breakbeat ve drum'n bass'e dek uzanan geniş arşiviyle eklektik ve freestyle bir tarz yaratan DJ Style-Ist, Smirnoff Experience Russian Disco açılış partisinin orijinal 'line up'ını tamamlayacaklar.

Yepyeni Smirnoff kokteyllerini orijinal sunumlarıyla keşfedeceğiniz, eğlence anlayışınızın tamamiyle değişeceği, temposu yüksek bir hikayede siz de başrolü kapmak için 'Smirnoff Experience Russian Disco' partilerindeki yerinizi alın.

Davetiye kazanma şansını yakalamak için www.smirnoffexperienceturkey.com sitesine kaydolmanız yeterli

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.