SONER TİYATROYA, TİYATROCULAR NANNA'YA

SONER TİYATROYA, TİYATROCULAR NANNA'YA

İstanbul'un gözde mekanlarından olan NANNA Restaurant yeni bir ilke daha imza atıyor. Ünlü sanatçı Soner Arıca'nın sahneye çıktığı NANNA Restaurant'ta artık Perşembe günleri tiyatro oyunu sergilenecek. Soner Arıca da Nokta Tiyatrosu'nda oyuncu olarak göre

Neslihan Yargıcı ve Kaan Erkam'ın başrollerini paylaştığı ve içinde şarkıcı olarak eski Türkiye Güzellerinden genç assolist Esra Sönmezer ve oryantal Şeriban'ın da yer aldığı 17 kişilik oyuncu ekibiyle son zamanların en dikkat çeken oyunu"MEYHANE'DE" NANNA Restaurant'ta olacak. Soner Arıca'nın her cumartesi akşamı sahne aldığı NANNA Restaurant'ta artık Perşembe günleri de "MEYHANE'DE" tiyatrosu sahnelenecek. Her zaman yeniliklerin öncüsü olan NANNA Restaurant Perşembe günleri yapacağı yeni tiyatro oyunuyla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak? Hatırlanabileceği gibi "Meyhane'de" en son Günay Restaurant'da sergilenmişti?

Ünlü sanatçı Soner Arıca kendisinin de tiyatroya başladığını belirterek; "İlginç bir tesadüf benim Nokta Tiyatrosu'nda bu günlerde oyunculuğa başladım. Ama bugün duydum ki benim yıllardır çıktığım mekanda bundan böyle her Perşembe tiyatro oyunu sergilenecek. Bu benim için çok sevindirici, her Perşembe gelip ben de burada oyunu seyredip bir şeyler öğrenmeye çalışacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.