Supper Club... DJ ELITE'İ KONUK EDECEK!

Supper Club... DJ ELITE'İ KONUK EDECEK!

Elite Parties 'e ünlü koreograf Erez Eğilmez in 41. yaş günü dolayısıyla dünyada güzelliğiyle göz kamaştıran Dj Tiesto ile dünya turnelerine çıkan Dj Elite lakaplı Ester Krizkova'yı getiriyor..

Supper Club 25 kasım 2009 çarşamba gecesi yaklaşık 5 aydan beri yapılmakda olan Elite Parties 'e ünlü koreograf Erez Eğilmez in 41. yaş günü dolayısıyla dünyada güzelliğiyle göz kamaştıran Dj Tiesto ile dünya turnelerine çıkan Dj Elite lakaplı Ester Krizkova'yı getiriyor..

Çarşamba geceleri supper club da Erez Eğilmez ve Cemre Burak tarafından yapılmakda olan Elite parties Hollywood Star Party 25 kasım çarşamba gecesi 41 .yaşgününü kutlucak Erez Eğilmez in doğum günü partisiyle yine birbirinden ünlü konukları ve birinden ünlü mankenleri ağırlıyacak. Seçkin davetli topluluğuna yemekle başlıcak gecede; Menejerliğini Melih Dörtkardeş in yaptığ ıEster Krizkova DJ ELITE gece yarısından sonra hayranlarıyla buluşacak.

Supper Club ın 2009 yılında adından sıkça söz ettiren başarılı işletmecisi Tarkan Ahmet 2010 yılında yeni dekorasyonuyla göz kamaştıracak supper club da her ay değişik gecelerde farklı dj, vokal sanatçı ve dünya starlarını ağırlayacağını söledi.

DJ Elite DJ lik kariyerine 2002 senesinde Çek Cumhuriyetinin Ostrava kentinde mp4 dj okulunda dersler alarak başladı. İlk dj lik deneyimi Ostrava nın en populer ve en çok ilgi gören club ı Fabric te gerçekleşti. Yeteneği ve muzik anlayışı ile ön plana çok hızlı bir şekilde çıktı ve hem clubber ların hemde club sahip lerinin ilgisini çekti.

2003 yılında DJ Elite partyleri yapmak isteyen kişilerin iletileriyle dolu bir sayfası oldu. Dünya nın 4 bir yanından ve önde gelen event isimlerinden teklif ler geldi . Bir çok mega partide yer aldi. ( Creamfields , Hradhouse ve büyük yaz festivalleri ) . 2004 yılında

DJ Tiesto , Tall Paul , Timo Maas , Westbam , Paul Oakenfold ve daha bir çok dünya starıyla aynı sahneyi paylaştı.

Şu an Almanyalı bir ajansla çalışan Elite , Çek Cumhuriyetinden sonra Slovakya , Fillandiya , Fransa , Almanya , Kıbrıs , İngiltere , Avusturya , Colombiya , Türkiye , Dubai , Katar , Malesya gibi ülkelerde inanılmaz bir hayran kitlesine ulaştı. Loveparade 2007 ve 2008 de dünyayı sarstı. Bu güzellikte böyle muzik kariyeri olan bir kızın geleceğindeki başarıların mükemmelliği tartışılmaz.

Ve DJ ELITE 2009 un sonlarında SUPPER CLUB da sizlerle!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.