Supper Club... ELİTE PARTİYE, ÖZEL DJ...

Supper Club... ELİTE PARTİYE, ÖZEL DJ...

Istanbul'un en gözde eğlence mekanlarından biri olan Supper Club 7 Ekim Çarşamba günü muhteşem bir eğlenceye ve dünyaca ünlü birbinden güzel modelleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Çarşamba gecelerinin vazgeçilmez eğlencelerinden ELITE PARTIES Ünlü koreograf Erez Eğilmez ve Selin Boronkay işbirliğiyle suupper club da 7 ekim çarşamba gecesi birbirinden ünlü konukları türk sinamasının seçkin konuklarını ve dünyaca ünlü modelleri ağırlıyor. DJ PERFORMANS Nuri Kösem le konukların çılgınca eğleneceği gece saat 21.30 da yemekle başlayıp 23.00 da çıldın eğlenceyle sabahın ilk ışıklarına kadar devam edicek .

SUPPER CLUB ın başarılı işletmecisi TARKAN AHMET 16 ekim cuma günü dünyaca ünlü şarkıcı DAVID TAVARE yı supper club da hayranlarıyla buluşturacaklarını ve DAVID TAVARE nın özel olarak hazırladığı koreografik show unu ilk kez Türkiye 'de supper club da sergileyeceğini söledi.. Yazı muhteşem organizasyonlarla geçiren supper club çok yakında pazartesi ve salı geceleride özel konsept gecelerine hazırlanıyor.Sonbahar kış sezonunada ÇARŞAMBALARI ELITE PARTIES PERŞEMBE & PAZAR RNB NIGHT CUMA &CUMARTESİ SUPPER CLUB SPECIAL geceleri ise bir çok yenilik ve süprizlerle devam edicek..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.