Supper Club? "ELİTE PARTY" VEDA EDİYOR "HOOLYWOOD STAR PARTY" GELİYOR...

Supper Club? "ELİTE PARTY" VEDA EDİYOR "HOOLYWOOD STAR PARTY" GELİYOR...

Supper Club da yaklaşık 4 aydan beri yapılmakta olan ve Çarşamba gecelerinin vazgeçilmez eğlencelerinden "Elıte Partıes" sezona muhteşem bir parti ve gala gecesiyle veda ediyor?

Son zamanların en başarılı işletmecilerinden biri olan Tarkan Ahmet 'in işletmeciliğii yaptığı supper club da çarşamba geceleri ünlü koreograf Erez Egılmez ve cemiyet hayatının renkli simalarından Selin Boronkay 'ın birlikde düzenledikleri elite parties 28 Ekim 2009 Çarşamba gecesi muhteşm bir galayla sezona veda edecek. Yeni sezonda Elıte Partıes; "HoollYwood Star Party" olarak konsept değişikliğiyle yeniden ve farklılıklarla devam edecek?

Bu güne kadar bir çok ünlü sanatçıyı , dünyaca ünlü modelleri cemiyet hayatının renkli simalarını Supper Club ın muhteşem atmosferinde çarşamba geceleri yemek ve partiyle ağırlayan elite parties; yine birbirinden ünlü konukları ve renkli simaları gala gecesinde misafir edecek... DJ Nuri Kösem ( Shiva's Regal ) ise özel show ve yepyeni remixlerle davetliler çılgınca eğlenecekler.

Ünlü koreograf Erez Egılmez ve Tarkan Ahmet bu özel gecelerde kendilerini yanlız bırakmayan ve büyük destekleriyle değerli medya mesubu dostlarına sonsuz şükranlarını ve teşekkürlerini sunarak, "Bu vatanı bizlere emanet eden Atatürk'e ve milli mücadelede saf tutmuş, kurşun yemiş, şehit olmuş, canını, malını, evladını bu ülkeye feda etmiş olan dedelerimize ve ninelerimize minnettarlıklarını bildiriken, hep beraber Cumhuriyetimizin nice 86 yıllarına dediler..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.