SUPPER CLUB'DA "ELİT PARTİ"YE ELİT KONUKLAR?

SUPPER CLUB'DA "ELİT PARTİ"YE ELİT KONUKLAR?

Sanat, sosyete ve medya dünyasının tanınmış isimleri İstanbul Kuruçeşme de "Supper Club Elite Parties"de bir araya geldi.

Super Club'ın mimarı Tarkan Ahmet ve geceyi düzenleyen Erez Eğilmez ile Selin Boronkay konukları kapıda karşıladı...

Akşam yemekle başlayan gece sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. "Supper Club Elıte Parties" adata ünlü akınına uğradı Dünya barış güzellerinin güzellikleri adeta göz kamaştırdı geceye katılan Gönül Yazar, Nil Burak; Seyyal Taner unutulmaz sesler adı altında onur ödülü aldılar.

Magazinkolik Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur , Magazinsel Genel Yayın Yönetmeni Cenk Şefik , magazinsortie Genel Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert, Gezen kuş .tv gazeteci Ahmet Emekçi, Fotoğraf sanatçısı Gürsu Koçoğlu ve Habertürk Gazetesi'nden İsmail Bayrak geceye katılmaları nedeniyle bir anı plaketliyle ödüllendirildi.

İstanbul'dan olduğu kadar geceye yurtdışından konuklarda ateta akın etti. İçkilerin su gibi aktığı gecede konuklara şampanya ikramı yapıldı. Gecede en ilgi çeken ise Supper Club'un San Fransisco'dan getirttiği performans sanatçısı Frankco'nun söylediği şarkılar ve showları oldu . Supper Club'un mimarı Tarkan Ahmet ve "Elıte Parties" i düzenleyen Erez Eğilmez ve Selin Boronkay önümüzdeki Çarşamba gecelerine yeni süzprizlerle konuklarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını sölediler ve eklediler "SUPPER CLUB BOĞAZIN İNCİSİ"...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.