SUPPER CLUB'DA ÖZEL CADILAR BAYRAMI EĞLENCESİ!

SUPPER CLUB'DA ÖZEL CADILAR BAYRAMI EĞLENCESİ!

Dünya genelinde en büyük etkinlik kabul edilen dev Halloween parti ''Freaknight'' 31 Ekim'de İstanbul Supper Club'da.

Supper club ın başarılı işletmecisi Tarkan Ahmet bu yıl tüm dünyada aynı anda 31 ekim cumartesi günü geçekleşicek cadılar bayramı gecesinde Michael Jackson anısına 'Freaknight' gerçekleşiyor..

Dünyaca ünlü Hollandalı Show sanatçısı Brent ölü gelin kostümü, arkasındaki dansçı kızlarda zombi kılığında olacaklar. Brent tabut benzeri bir kutunun içinde performansı yapacağı yere çıkarılacak. ...Sonrasında Brent tabuttan çıktıktan sonra dansçılarla birlikte Micheal Jakson'nın Thriller klibindeki zombie dansını yapacaklar. Ve bir ilk ardından özel

KOREOGRAFİ MICHAEL JACKSON SHOW....

31 Ekim gecesi tüm dünya genelinde 'Cadılar Bayramı' olarak biliniyor. Bu gecede yine Supper Club'da dünyanın en büyük konsept partisi olan 'Freaknight' gerçekleşiyor. Sadece kostümlü davetlilerin katılacağı geceye günler kaldı.

15 Yıldır 5 farklı arenada gerçekleştirilen yaklaşık 120 DJ, 40 Vokal ve 50.000 kişilik dev katılımla gerçekleştirilen "Freaknight" ilk kez İstanbul SUPPER CLUB'da.

Özel kostüm dizaynları, seçkin misafirleri, özel dizayn edilmiş mekan süslemeleri ve eğlence tarzıyla bu yıl 15 incisi düzenlenen gece için günler kaldı. Tiesto, Armin Van Buuren, Carl Cox, Ferry Corsten, Benny Benassi, Craze, Deekline & Wizard, Le Cattle Vania, Kill The Noise, Dirty Phonics gibi sayısız ünlü ismin katılacağı yaklaşık 15 yıldır tüm dünya starlarının da sahne aldığı etkinlik, yeryüzündeki en renkli etkinlik olarak kabul ediliyor. Gece 22:00'da kapıların açılacağı ve yaklaşık sabah 07:00 a kadar devam edecek olan etkinlik her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.