Supper Clup? RAMAZANDA OSMANLI KONSEPTİ YAŞANACAK?

Supper Clup? RAMAZANDA OSMANLI KONSEPTİ YAŞANACAK?

2 Eylül Çarşamba gecesi düzenlenecek özel partide padişah ve sultanın kim olacağı merak konusu olurken, ilk cariye ve padişahın gözdesi belli oldu; Oryantal Dora?

Yaklaşık 2 aydan beri Supper Club da Çarşamba geceleri gerçekleşen "Elite Parti" Ramazan ayının 2. haftasında ve 2 Eylül 2009 Çarşamba gecesi "Osmanlı'dan Günümüze" adlı Muhteşem bir konseptle gerçekleşecek..

Supper Club 'ın bu yaza damgasını vuran başarılı işletmecisi Tarkan Ahmet, dünyaca ünlü starları ağırladıktan sonra "Osmanlıdan Günümüze" adlı gecede birbirinden ünlü Türk sinemasının başarılı oyuncuları, ünlü konuklar , medya ve basın mensuplarına iftar yemeği verileceğini açıkladı? Ardından partinin başlayacağını, parti de ünlü koreograf Erez Eğilmez 'in koreografisinde yapılacak muhteşem bir defilede temsili Osmanlı Padişahı, ile Sultanın, cariyelerle birlikte konukları selamlaması ve tahtında yer almasıyla eski Ramazan gecelerinin Supper Club da görsel bir show a dönüşeceğini söledi.

Gecenin en merakla beklenen konusu ise hangi ünlünün temsili Osmanlı Padişahı ve Hürrem Sultan olacağı. Tabii cariyelerin de kim olacağı özellikle merak konusu? Geceye katılacak birbirinden ünlü mankenler sanat ve sosyete camiasının ünlü isimlerinin şimdiden özel kostümler hazırlattıkları söyleniyor.

Geçmişle günümüzün bütünleşeceği gecede Supper Club İstanbul, bir kez daha Erez Eğilmez ve Selin Boronkay 'ın çarşamba geceleri düzenledikleri bu partiyle magazin dünyasına bomba oturacak. Tarkan Ahmet ve Erez Eğilmez Ramazandan sonra yapacakları büyük bir partiyle ünlü bir Holywood yıldızını Supper Club a getireceklerini açıkladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.