Suzan Kardeş...BEKRİYE GECELERİ GERİ DÖNÜYOR!

Suzan Kardeş...BEKRİYE GECELERİ GERİ DÖNÜYOR!

Sevilen sanatçı Suzan Kardeş, 1992 yılında açılışını yaptığı Bekriya isimli mekanını 15 yıl boyunca işletmeye devam ederek o dönem yarattığı Bekriya Geceleri konseptini, tam 12 yıl sonra Moda Kayıkhane'de tekrar yaşatmaya hazırlanıyor.

Özlenen meyhane kültürünü tekrar gün yüzüne çıkarmaya hazırlanan sanatçı,  11 Eylül Çarşamba akşamı başlayacağı ''Bekriya Geceleri'' konseptini her Çarşamba Moda Kayıkhane'de misafirleriyle buluşturacak. 

Suzan Kardeş:''Hatıralarımı çok seviyorum.''

Suzan Kardeş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, zamanında birçok ünlü dostunu ağırladığı, evi gibi olan Bekriya ve Çarşamba akşamı konseri ile ilgili duygularını şu şekilde dile getirdi:

''Biraz eski günlerden kalanlara baktım. Tabii o zaman cep telefonu yoktu. Elimde Bekriya'dan kalan, çoğu kaybolan, bana yazılmış notlar ve daha pek çoğunu koyamadığım fotoğraflar...

Ev gibiydi, sanki herkes bana misafirliğe gelir gibiydi. Geri dönmeyi sevmiyorum ama hatıralarımı çok seviyorum.

Ne iyi olmuş da hayatıma girmişsiniz. Bekriya'yı açarken bu meyhane en az 20 yıl kalır, çocuklarınızla torunlarınızla gelirsiniz demiştim.

Ne mutlu ki hayallerim hep olur. Haftada bir gün bile olsa Bekriya'yı yaşatmak yine eski Bekriyacı dostumun mekanı Kayıkhane kısmet oldu. Her Çarşamba görüşmek üzere.''

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.