Suzan Kardeş... HEM KÖFTELERİ YAPTI, HEM ŞARKILARI OKUDU!

Suzan Kardeş... HEM KÖFTELERİ YAPTI, HEM ŞARKILARI OKUDU!

Suzan Kardeş, İstanbul'un elit mekanı Günay'da sevenlerinin karşısına çıktı.

Türkiye'nin unutulmaya yüz tutmuş gazino gecelerinin yaşandığı Günay'da Suzan Kardeş'i ünlü isimlerde bırakmadı. Gecede ikram edilen köfteleri Suzan Kardeş kendi elleriyle yaptı.

Ünlü isimlerim makyazö Suzan Kardeş, istanbul'un elit mekanı Günay'da sevenleriyle buluştu. Bundan böyle her perşembe akşamı Günay'da sahneye çıkacak olan Suzan Kardeş'i izlemeye gelenler arasında Ziynet Sali, Ali Sunal, Halil Ergün, Nez, Oya Başar, Seyyal Taner, Elif Güvendik ve BKM mutfak oyuncuları vardı. Türkiye'nin tek gazinosu Günay'da sahneye çıkmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu söyleyen Suzan Kardeş, "Bundan böyle her perşembe bu sahnede çok güzel anlar yaşanacak. Unutulmaz gecelere hep birlikte imza atacağız" dedi.

Suzan Kardeş'e eşlik eden orkestra sahnede değil seyirciler arasında yer aldı. Gecenin en büyük sürprizi ise Günay misafirlerine ikram edilen köfleri Suzan Kardeş'in yapmış olması oldu. Köfteleri kendi elleriyle hazırlayan Suzan Kardeş, "Her perşembe bir sürprzim olacak" diyerek de sevenlerine hoş dakikalar yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.