TATLISES KEBAP BAŞAKŞEHİR`DE 8. ŞUBESİNİ AÇTI

TATLISES KEBAP BAŞAKŞEHİR`DE 8. ŞUBESİNİ AÇTI

İbrahim Tatlıses `in oğlu Ahmed Tatlıses kebap zincirine yeni bir halka ekledi.Başakşehir`deki yeni mekanın açılışına bir çok sanatçı katıldı..--->HABER ve FOTOĞRAFLAR için TIKLAYINIZ!...

İbrahim Tatlıses Kebap zincirine Başakşehir'de bir halka daha ekledi...

Açılışa katılan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kendi yemediği hiçbir şeyi insanlara yedirmediğini belirterek, ''Seyrantepe'de ne yiyorsanız burada da aynısını yersiniz'' dedi...

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmed Tatlıses'in işletmeciliğini üstlendiği Tatlıses Kebap, 8. kebap ve lahmacun salonunu Başakşehir'de açtı.

Açılışa Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ve bir çok sanatçıl katıldı...İbrahim Tatlıses, davetlilerle beraber kurdele keserek kebap salonun açılışını gerçekleştirdi.

Ramazan bayramını tebrik eden Tatlıses,'' Aç insanları doyursunlar. O zaman Ramazan olur. Biz Ramazan'da hep ucuzuz. Önemli olan para kazanmak değil iyi şeyler yapmaktır. İnşallah başka yerlerde açacağız. Yavaş yavaş, adım adım'' şeklinde konuştu.

Kebabı da lahmacunu da çok sevdiğini belirten Tatlıses, çiğ köftenin sadece Tatlıses'te yenmesi gerektiğini belirterek, ''Tatlıses'ten başka bir yerde yemeyin her yerde katıklı. Önce lokantaları görmeden gelip fabrikalarımızı görsünler. Nasıl üretiliyor, nasıl yapılıyor görsünler ''dedi.

''Başakşehir'e hem kendisi geldi hem ismi geldi ''diyen Başkan Mevlüt Uysal ise, ''Bu manada ilçemizin en azından böyle güzel mekanlarla isminin duyulması bizi memnun etti. Onlar gelip mekanı açtı görevini yaptı. Başakşahirlilerin gelip buraya tadına bakmaları, burayı ihya etmeleri gerekiyor'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.