Tolga Çevik... SIKIYSA CEM YILMAZ'I KOVSAYDIN!

Tolga Çevik... SIKIYSA CEM YILMAZ'I KOVSAYDIN!

Ünlü komedyen Tolga Çevik, Caner Özyurtlu'nun Youtube programına konuk oldu. Samimi açıklamalar yapan Çevik, 2008 yılında bir seyircisini sahneden kovduğunu itiraf etti.

Caner Özyurtlu’nun Youtube üzerinden yayınladığı 'Loş Sohbet' programının bu haftaki konuğu başarılı komedyen Tolga Çevik oldu.

Tolga Çevik, programda 2008 yılında bir seyirciyi sahneden kovduğunu itiraf etti. Komedyenin bu sözleri sosyal medyayı sallarken, Çevik’e tepkiler çığ gibi büyüdü.

Tolga Çevik, “Ben 2008 yılında eşofmanla sahneye çıktığı için bir çocuğu kibarca kovduğumu biliyorum. 19 yaşında bir çocuk, altında eşofman var.

Ben hakikaten çok sinirlendim. Kibarca anlattım ona ama. Dedim ki ‘Ben seni smokinle karşılıyorum, sen 1885 Ses Tiyatrosu’na eşofmanla mı geldin’ diyerek sahneden indirdim” dedi.

Çevik’in bu sözlerine “Gencecik çocuk kovulur mu?” diye tepki yağarken, herkes Cem Yılmaz’ın da eşofmanla sahneye çıktığını hatırlattı.

Fox TV’de 2018 yılında yayınlanan ‘Tolgshow’ programının 2. bölümüne Cem Yılmaz konuk olmuştu. Ancak ünlü komedyen de Tolga Çevik’in sahnesine eşofmanla katılmıştı.

Haliyle bu durumu hatırlatan sosyal medya kullanıcıları, “19 yaşındaki bir genci kovmak kolay! Cem Yılmaz’ı neden kovmadın?” tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.