Tourmag... TURİZM DÜNYASINA YENİ BİR DERGİ!

Tourmag... TURİZM DÜNYASINA YENİ BİR DERGİ!

Turizm dünyasına yeni bir dergi daha katıldı. `Tourmag Turizm Magazin Dergisi` adıyla yayınlanmaya başlayan derginin ilk sayısı da okurlarıyla buluştu.

'Gazetecilik ve Yayıncılık' alanında 40 yıla yakın deneyimi olduğunu bildiğimiz Toprakkaya Ailesi tarafından yayın hayatına başlayan dergi, İngilizce ve Türkçe olarak turizm dünyasına seslenmekte.

Daha çok Türkiye'de yaşayan yabancı konuklara yönelik bir yayın politikası izleyecek olan dergi, turizm haberleri yanında magazin, aktüalite, gastronomi, sanat, arkeoloji dallarından da haberler verecek. Ünlü turizm yazarları dışında, sektöre büyük emekler veren 'Turizm Duayenleri'nin röportajlarının da yer alacağı dergide, "Siyah Beyaz Yıllar" sayfaları da olacak...

DÜNYANIN EN BÜYÜK MÜZESİ TÜRKİYE...

Ocak ayı itibarıyla yayınlanmaya başlayan TOURMAG, ilk sayısında kapak konusu olarak, "DÜNYANIN EN BÜYÜK MÜZESİ TÜRKİYE" dedi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın bu konuda hazırlattığı ve aynı başlığı taşıyan bir projeden yola çıkarak hazırlanan kapak haberinde, Türkiye Haritası'na, "Büyük Resim" olarak bakılması gerektiğine değindi.

YONTMA TAŞ DEVRİ'NDEN CUMHURİYET'E...

Yontma Taş Devri'nden Cumhuriyet'e kadar uzanan 12 bin 500 yıllık Türkiye ve Anadolu Tarihi'nin yayılımını fotoğraf ve özet bilgilerle sayfalarına aktaran TOURMAG, yedi bölgeden turizm haberlerine de yer verdi.

SALİH ÇENE, SÜHA ALNITEMİZ, RIZA EPİKMEN, ÖZKAN ALTINTAŞ...

TOURMAG sayfalarında SKAL Dünya Başkanı seçilen Salih Çene, İrem Tur'un kurucusu Süha Alnıtemiz, Trans Orient Seyahat Acentası'ndan Rıza Epikmen ve Turizm Yazarı, Duayen Gazeteci Özkan Altıntaş ile yapılmış birbirinden renkli röportajlar da yer almakta.

BAHATTİN YÜCEL, SAFFET EMRE TONGUÇ, İBRAHİM BÜYÜKYÜKSEL, ZEYNEP EDİRNE...

Derginin ilk sayısında Bahattin Yücel, Saffet Emre Tonguç, İbrahim Büyükyüksel ve Zeynep Edirne'nin köşe yazıları da yer alıyor. Dünyaca ünlü ressamlarımızdan Bülent

Turan'ın, "Estetik ve Güzellik Üzerine" başlığıyla kaleme aldığı yazısı ile Özgür Uysal'ın Halkla İlişkiler Uzmanı Çağla Gürsoy röportajını da büyük bir zevkle okuyacaksınız.

İNTERNET DERGİSİ ve HABER PORTALI...

TOURMAG'ın bir başka özelliği ise, dijital versiyonunun da olması. www.b-publisher.com'dan ücretsiz olarak okunabilen derginin, internet haber sitesi olan www.tourmag.com.tr sayfalarında ise günlük turizm haberleri yayınlanmakta. Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında da var olan TOURMAG'ın önümüzdeki günlerde başka sürprizleri de olacağı bildirildi...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.