True Blue? İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE SANKİ TATİL BELDESİ !..

True Blue? İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE SANKİ TATİL BELDESİ !..

True Blue seçkin iç tasarımı, eşsiz deniz manzarası ve iddialı mönüsü ile Anadolu Yakası'na Nişantaşı havasını getirirken, güneydeki gözde yazlık mekânların tarzını da İstanbul'a taşıyor.

Restorant, cafe-bar ve plaj konseptine sahip True Blue, İstanbul'un eski yazlık plaj atmosferini geri getiriyor ve farklı konseptiyle Anadolu yakasında tek olma özelliği taşıyor. Her tarafından deniz gören True Blue, her iki tarafı camdan oluşan dizaynı ve iç açan dekorasyonuyla Türkbükü'ndeki yazlık mekanların havasına sahip, şeffaf ve aydınlık bir mekan?

Anadolu yakasında bir ilk olan True Blue'nun mutfağı da çok iddialı. Dünya mutfağının şaşırtıcı lezzetleri, çok özel sunumlarla konuklarla buluşuyor.

Pazar günleri Açık Büfe Kahvaltı zamanı... Trueblue yeni haftaya güzel ve rahatlatıcı bir atmosferde başlamak isteyenleri de unutmadı. Mekan her Pazar muhteşem lezzetlerden oluşan açık büfe kahvaltısı ile keyifli saatler vaat ediliyor.

Yaz aylarında gün boyu keyif... Kapalı alanı 200 kişilik kapasiteye sahip mekân yazın gelmesiyle birlikte açık alanı, özel plajı ve havuzuyla daha çok konuğu ağırlayabilecek. Mekânın yaz sezonu için amacı konuklarını sabahın erken saatlerinden itibaren özel plajında ağırlayıp, cafe-restoranında dünya mutfağından çeşitli lezzetler sunmak, akşamüstüne doğru çeşitli özel kokteyleri de kapsayan içkilerden yudumlamalarını sağlamak ve gece de koyun yaz esintisinde muhteşem canlı müzikler dinletmek...

Beach Club havuz sezon tarihimiz 1Haziran 2011 giriş ücreti hafta içi 30, hafta sonu 40 TL olacak?

Trublue yaz aylarında Boğaz'da gezen teknelerin yanaşıp müzik eşliğinde yemeklerini yiyip, içkilerini yudumladıktan sonra yollarına devam edecekleri ayrıcalıklı bir mekan

Kadıköy Belediyesi True Blue'da Manzaraya ve Lezzete Doyamayacaksınız?

Bunun dışında dünya mutfağından seçme yemeklerle konuklara geniş yelpazede bir mönü sunulmakta olan True Blue'da, nefis et yemeklerinden, taze deniz ürünlerine kadar aradığınız tüm lezzetleri bulmanız da mümkün.

300 kişilik kapalı mekan,400 kişilik açık mekan kapasitesi...

Anadolu yakası Kalamış Koyu'nun en gözde mekânları arasında yer alan True Blue'da, adalar manzarası ve damak zevkinize uygun lezzetler eşliğinde, 300 kişilik kapalı mekan,400 kişilik açık mekan kapasitesi ile düğün, davet, doğum günü ve tüm özel organizasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Fenerbahçe Koyu'nda Brunch Keyfi.

True Blue, şehrin içinde ama şehrin gürültüsünden uzak, huzur dolu bir Pazar kahvaltısı için de ideal bir mekân. Özellikle Pazar günleri 10.00?13.00 saatleri arasında aileniz ve dostlarınızla birlikte brunch keyfin'i yaşayabilirsiniz...

Mekanda her Çarşamba gecesi Türk Müziği'nin parlayan değeri Erhan Akman, sahne alacak ve kendisine ülkenin en önde gelen müzisyenlerinden oluşan bir saz ekibi ve orkestra eşlik edecek?

True Blue'da her Cuma ve Cumartesi Geceleri DJ BARIŞ performansı ile yerli ve yabancı müzik eşliğinde içkilerinizi yudumlayabilir, eğlenmenin tadına varabilirsiniz..

Farklı bir tarzı olan ve bu konuda Türkiye' nin en iyi müzik grupları arasında gösterilen GRUP TURKUAZ TrueBlue Geceleri'nde Kadıköylülerle buluşacak...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.