Tuğba Altun… “ASLA VAZGEÇME”Dİ…

Tuğba Altun… “ASLA VAZGEÇME”Dİ…

‘Hayaller ayakta duran bir insanın rüyası gibidir’ diyen Altun gözlemlediklerini bir kitapta topladı ve şimdi bizlere “ASLA VAZGEÇME” diyor.

Kariyerine TV Medya Planlama & Sosyal Medya uzmanı olarak başlayan Tuğba Altun, yaklaşık 14 yıldır birçok  sosyal sorumluluk projelerine imza attı.  “Haydi Gülümse ve Haydi Gülümset”, “İnsanlık Ölmedi Ben Buradayım”, “Bir Kitap da Sen Bağışla” gibi çok ses getiren projeler bunlardan bazıları.  

 

Bu projeler sayesinde, ülkemizin dört bir yanında ki yüzlerce ihtiyaç sahibi  köy okullarına ve on binlerce köy öğrencisine, gönüllü dostlarının da varlığıyla kırtasiye malzemesi, giyim göndererek, kütüphaneler kurdu.

 

 ‘Hayaller ayakta duran bir insanın rüyası gibidir’ diyen Altun   gözlemlediklerini bir kitapta topladı ve şimdi bizlere  “ASLA VAZGEÇME” diyor. Altun, “hedeflerin, hayallerin büyüklüğü  ne olursa olsun ASLA VAZGEÇME çünkü,  insan “ASLA VAZGEÇME” dediğinde mutlak başarıya sahip olacaktır” diyor.

 

“ ASLA VAZGEÇME” başta online kitap satış siteleri olmak üzere Migros, Carrefour ve Kipa mağazalarının raflarında satışa sunuldu.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum