TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK AÇIK HAVA GAZİNOSU!

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK AÇIK HAVA GAZİNOSU!

Yeni Rakı ile 25 Haziran'da ikinci kez düzenlenecek olan "Bi' Büyük Fest" başlıyor.

Türkiye'nin en büyük açıkhava gazinosu "Bi' Büyük Fest"te kuruluyor

Kuruçeşme Arena'da tam 10 bin metrekarelik bir alana Türkiye'nin en büyük açıkhava gazinosunun kurulacağı etkinliğin ikincisi şerefine Sortie'de düzenlenen basın toplantısına Mey İçki Rakı Kategorisi Pazarlama Müdürü Elif Göktaş, Bi' Büyük Fest'in sanatçıları Emel Sayın, Şevval Sam ve Gripin katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Mey İçki Rakı Kategorisi Pazarlama Müdürü Elif Göktaş, "Yeni Rakı markamızla hayata geçirdiğimiz Bi' Büyük Fest etkinliğimiz, rakı, sofra ve eğlence kültürünü hep birlikte daha da yakından tanımak ve yaşatmak için hayata geçirdiğimiz en büyük projelerden biri. Bu sene Türkiye eğlence hayatına bir dönem damga vurmuş olan gazino kültürünü canlandırarak İstanbul Boğazı'na nazır Türkiye'nin en büyük açıkhava gazinosunu kuruyoruz. Bu dev gazinoda sofralara Türkiye'nin farklı yörelerinin mutfaklarına ait birbirinden değişik mezeler eşlik edecek." dedi.

Gazino kültürünün günümüzde böylesine farklı ve eğlenceli bir konseptle yaşatılmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Emel Sayın da, gazinoların 80'li yıllarda olumsuz bir anlamda değişime uğradığını ve daha sonra da yok olduğunu ancak ilk güzel zamanlarının günümüzde böyle bir etkinlikle yaşatılmasının yeni nesil için çok önemli bir şans olduğunu belirtti. Eski gazinoları özlemle aradığını belirten Emel Sayın, Bi' Büyük Fest şerefine Gripin grubu ile de sürpriz bir düete imza atacaklarını söyledi.

Şevval Sam ve Gripin de Türkiye'nin en büyük açıkhava gazinosunda sahne almaktan dolayı duydukları heyecanı dile getirdiler.

360 derece interaktif canlı yayın ve Gazino Sergisi

Yeni Rakı tarafından kullanılacak yeni bir teknoloji ile Türkiye'de ilk defa 360 derecelik interaktif bir canlı yayın gerçekleştirilecek. Bi' Büyük Fest'e katılamayanlar, bilgisayar başından etkinlik alanındaki her türlü aktiviteyi ve performansları izleme fırsatı bulacak.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Bi' Büyük Fest'te 1960'lı ve 70'li yıllara ait gazino sahnelerinden oluşan özel bir sergi de yer alacak. Türkiye rakı, sofra ve eğlence kültürünün bir bütünü olan gazino dünyasını yansıtan 50 özel karenin sergileneceği geceye gazino kültürüne sahip çıkan ve fotoğraflarda yer alan ünlü isimler de katılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.