Türkiye’nin ilk Instagram dizisi #ÇizgiyiGeç..."FASHION FEST"DE!..

Türkiye’nin ilk Instagram dizisi #ÇizgiyiGeç..."FASHION FEST"DE!..

Türkiye’nin ilk Instagram dizisi #ÇizgiyiGeç, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Fashion Film Fest’te yayınlanacak.

#ÇizgiyiGeç, dünyanın her yerinden moda evlerinin, markaların ve bağımsız tasarımcıların filmleriyle birlikte dev ekranı paylaşacak.  

PUMA’nın Based İstanbul işbirliği ile hayata geçirdiği Türkiye’nin ilk Instagram dizisi #ÇizgiyiGeç Fashion Film Fest’e özel hazırlanan videosu ile moda duayenlerinin beğenisine sunulacak.

60’ar saniyelik 10 bölüm ile dinamik bir gençlik hikâyesini izleyicisine anlatmayı başaran #ÇizgiyiGeç, festival kapsamında verilecek “Elle’s Choice” ödülleri kategorisinde en güçlü adaylar arasında yer alıyor. 

PUMA; Gazali Görüryılmaz'ın yönettiği, Beste Kökdemir, Cihan Yenici, Ecem Akbin, Gözde Mutluer ve Hakan Kurtaş gibi ünlü oyuncuların yer aldığı #ÇizgiyiGeç ile Sonbahar- Kış 2016 koleksiyonu moda, spor, müzik, ve dostlukla dolu bir hikayeyle beğeniye sunuyor.  

Tüm dünyadan filmler yarışacak

Global anlamda moda ve film endüstrisinin önemli örneklerini buluşturan Fashion Film Fest, bu yıl 26-27 Kasım tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Yurtdışından ve Türkiye’den filmlerin 4 farklı kategoride yarışacağı festival; moda editörleri, fotoğrafçılar, oyuncular ve tasarımcılar gibi farklı disiplinlerden önemli isimleri de jüri masasında bir araya getiriyor. 

ELLE dergisi editörlerinin Türk yapımları arasından seçim yapacağı “Elle’s Choice” ödülü de farklı bir kategori olarak dikkat çekiyor. PUMA’nın da yarıştığı “Elle’s Choice” kategorisi Türkiye’de moda filmlerinin gelişimi açısından büyük önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.