Üzüm Kızı Meyhane... ÜNLÜLERİN UĞRAK YERİ OLDU...

Üzüm Kızı Meyhane... ÜNLÜLERİN UĞRAK YERİ OLDU...

Ünlü modacı Rossi Barbarossa' nın BİCON Group ile birlikte açtığı ve bir kilisenin restore edilmesiyle hayata geçen Üzüm Kızı isimli mekan ünlü yağmuruna uğruyor... En son eğlenenler ise Pınar Aylin ve Faruk K idi... --->Geceden FOTOĞRAFLAR ve haberin VİD

Geçtiğimiz haftalarda ünlü modacı Rossi Barbarossa' nın BİCON Group ile birlikte açtığı ve bir kilisenin restore edilmesiyle hayata geçen; İşletmecilğini Cenk Dağcı, Şebnem Ertaul, Edvin Avedikyan ve Nevgül Andaç'ın yaptığı Üzüm Kızı isimli mekan ünlü yağmuruna uğruyor.

Daha öncelerde de Nükhet Duru, Asena,Demet Akalın,Tuğba Özay, Devrim Erden, Zeliha Sunal, Serap Sapaz,Meral Konrat, Nesli Özsoy, Serpil Çakmaklı,Burçin Birben ve Deniz Gencay gibi ünlü simaların konuk olduğu mekanda bu cumartesi gözler Pınar Aylin ve Faruk K.'nın üstüne çevrildi.

Pınar Aylin Rita Ay'ı kırmayarak sahneye çıktı. Sahnede "Ya Sen Gidip De" isimli parçasını ve "Sevmek Eskidenmiş Güzelim"i seslendiren ünlü şarkıcı göz kamaştırdı. Ünlü pop şarkıcısı Pınar Aylin, mekan sahipleri ve müşteriler tarafından şampanya yağmuruna tutuldu.

Ardından yerinde duramaz haliyle Faruk K. 'ya rastladık mekanda. Faruk K.'da sahnede "Azar azar" isimli şarkısını seslendirdi. Hareketli dansıyla mekana enerji getirdi.

Pazar ve Pazartesi hariç her gün açık olan mekanda Rita Ay sahne alıyor. Yunanca ve Türkçe Pop tarzı seslendirdiği şarkılarla seyircileri coşturan sanatçı zaman zaman sirtaki ile de mekana bir Rum meyhanesi havası katıyor. Ünlü dansçz Nesrin Topkapı'dan oryantal dansları da alan Rita Ay, sahnede estetik hareketleriyle de göz dolduruyor.

Her haftasonu Ünlü oryantal Dora saat 23:00'de muhteşem oryantal showlarıyla izleyenleri büyülümeye devam ediyor.

Standlarda ve masalarda yemekli yemeksiz fix menü uygulanan mekana ünlü yağmaya devam edecek gibi...

Yazı ve Fotoğraflar; Çağda ERZİNCAN

İŞTE RENKLİ GECENİN VİDEOLARI...

*******************************************

Pınar Aylin Videosu

Faruk K videosu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.