Yeliz... ANADOLU YAKASININ YENİ KRALİÇESİ...

Yeliz... ANADOLU YAKASININ YENİ KRALİÇESİ...

Bostancı sahil yolunun tek müzikholü Nanna'da her Cuma gecesi Yeliz fırtınası esmeye başladı... Bayrağı geçen yaz Nanna'da çalışan Nükhet Duru'dan devralan Yeliz'i gala gecesinde ünlüler de yalnız bırakmadı...

Anadolu Yakası'nın yeni markası olan Caddebostan ?Tuzla Sahil Yolu'nun yıldızı parlamaya devam ediyor. Dünyanın en ünlü mimarlarının üzerinde harıl harıl çalıştığı sahil şeridinin İdealtepe bölümünde geçtiğimiz yıl hizmete giren Nanna isimli mekan da bu konsepte uygun hareket ederek starları Anadolu yakası halkıyla buluşturmayı sürdürüyor.

Nükhet Duru ile başlayan bu fırtına Berkant, Sibel Mirkelam, Soner Arıca gibi isimlerle sürerken bu isimlere bir star daha eklendi.

Cuma geceleri Yeliz fırtınası

Mekanın Cuma gecelerini renklendirecek ismi, Türk pop müziğinin 30 yılı aşkın bir süredir alkışlanan güçlü sesi Yeliz oldu. Mekanın yöneticileri önlerine gelen yaklaşık 25 seçeneği önce 15'e, sonra 5'e sonra da 1'e indirerek Yeliz'e karar vermeleriyle başlayan yeni programları hayli ilgi çekeceğe benziyor.

Mekan hiçbir duyuru yapmadan ani bir şekilde karar verip 6 Haziran akşamı salonunu Yeliz ve orkestırasına teslim etmesiyle başlayan yaz dönemin ilk gecesinde mekanın 350 kişilik kapasiteye sahip olmasına rağmen yaklaşık 500 kişilik bir talep gelmesi bu durumun bir göstergesi olarak gözükmekte.

İlk gecenin konuk sanatçıları Hakan Aysev, Eda & Metin Özülkü oldu

Yeliz'in Nanna'daki ilk gecesinin konuk sanatçıları aynı zamanda yakın dostları da olan Hakan Aysev ile Eda & Metin Özülkü çifti oldu. Konuk sanatçılar seslendirdikleri 3'er şarki ile alkışları toplarken hiçbir prova yapmadan başarıyla eşlik eden orkestra'ya bu alkışları adeta devrettiler. Klavye'de Emre Altaş, Perküssion'da Anıl Yıldız, Gitar'da Soyhan Şenyaylar, Davul'da Evren Şenyaylar, Keman'da Hüseyin Turgün Efe, Kanun'da Gökhan Büyük ve Klarnetiyle orkestraya ruh veren şef Birol Şenyaylar.

FOTOĞRAFLARI BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERLERİNE TIKLAYABİLİRSİNİZ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum