Yeşilköy Efe Balık? BALIK RESTAURANTINDA BOTOKS VE ANTİ AGİNG MÖNÜ !..

Yeşilköy Efe Balık? BALIK RESTAURANTINDA BOTOKS VE ANTİ AGİNG MÖNÜ !..

Botoks ve anti aging balık menünün tanıtımına bir çok ünlünün yanında basın kuruluşları da katılımı ile destek verdiler .

Geceye Dünya Aşçılar Birliği Başkanı Gissud Gudsmudsson Almanya Aşçılar Birliği Başkanı Robert Oppeneder gazeteci yazarlar Can Ataklı ve Giray Elmalı , sinema sanatçısı Serpil Çakmaklı, ses sanatçısı ve besteci Burçin Birben, Showmax in program sunucularından Okan Karacan, Ferhan Tümlen ve Gökhan Yalçın, Showmax Genel Müdürü Mehmet Alp Elmalı, magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur ve basın mensupları katıldı .

Konukların tamamına adları yazılmış özel peçetelerle servis yapıldı?

BOTOKS VE ANTİ-AGİNG BALIK MÖNÜSÜ NEDİR?

Yeşilköy'deki Efe Balık Restaurant sahibi Cüneyt Nasırlıoğlu, bakın bu mönüyü nasıl anlattı,

"-İngiltere de her üç kişiden biri yaşamının bir evresinde kanser teşhisi ile tanışıyor ve her dört kişiden biri bu sebepten dolayı ölmekte .

Günümüzde kanserojen etkisi yapan sentetik yiyecekler ve gıda maddeleri her yeri kaplamış ve günlük hayatımıza girmiş durumda .Efe Balık Restaurant olarak bu kötü tablo ilgimizi çekti ve buna nasıl dur diyebiliriz diye 3 ay süren bir araştırma sonucunda dünya aşçılar birliği başkanı Gissud Gudmudsson ile Almanya aşçılar birliği başkanı Robert Oppeneder ile beraber Türkiye aşçılar federasyonu başkanı Yalçın Manavın desteği ile efe balık anti-aging ve botoks menüyü hazırlayarak balık severlerin beğenisine ve hizmetine sunmaya karar verdik .

Deniz suyunun ph dengesi sağlıklı kanın ph dengesi ile aynıdır ve içinde bulundurduğu alkalikler ile iz elementleri ile en sağlıklı ve zengin mineral kaynağıdır .

Deniz suyunun bu kadar insan sağlığına katkılı bir sıvı olması ve hayatın tüm yönlerinde bir türlü bulunması ile beraber Efe balığın hazırladığı tüm menülerinde tamamen doğal ve natürel ürünlerden hazırlanması bu menünün oluşumuna en büyük katkıyı sağlamıştır .

Artık sağlıklı beslenmenin yanında aynı zamanda genç kalabilmek ve vücuddaki zehirli toksinlerden arınmakta bu menüler ile beraber mümkün olacaktır .

Anti aging ve botoks balık mönüyü de Türkiye de ilk defa hizmete sunan Efe balık olma özelliğine sahiptir.

Sağlıklı yaşam için üstüne düşen görevi yerine getirmeye çalışan efe balıkta diğer balık restaurantlarına örnek olmak adına ülkemizde bir ilki gerçekleştirerek bu konunun öncüsü olmuştur .

Efe Balık botoks ve anti aging menü tüm balık severlere ve sağlıklı yaşama destek olanlara hayırlı olsun ?"

MEKANIN KÜNYESİ

Adres : Yeşilköy Mahallesi Rıhtım Caddesi 20/B Yeşilköy Marina

Rezervasyon numarası : 0212 662 22 13-15

Web : www.efebalik.com

E-mail : [email protected]

Mutfak : Ege Mutfağı

Çalışma günleri : Haftanın her günü

Çalışma saatleri : 12.00 - 01:00

Öğün seçenekleri : Akşam

Kredi Kartı : Geçerli

Otopark : vale-parking

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.