Yılın En Efsaneleri’ Ödülleri... NURCAN SABUR VE MAGAZİNKOLİK'E ÇİFTE EFSANE ÖDÜLÜ!

Yılın En Efsaneleri’ Ödülleri... NURCAN SABUR VE MAGAZİNKOLİK'E ÇİFTE EFSANE ÖDÜLÜ!

Legend Fashion dergisinin 1. yaş gününde düzenlediği "Legend Awards Of The Year" / "Yılın En Efsaneleri" ödül töreni gerçekleşti.

Legend Fashion dergisinin daha önce İngiltere ve Ukraynada düzenlediği ‘‘Yılın En Efsaneleri’’ Ödül Töreni Bu yıl Türkiye'de ilkini gerçekleşti.

30 Eylül 2021 tarihinde İstanbul Cash Club'de Yapımcı Yasin Yıldırımın Ana Sponsorluğunda gerçekleşen ödül törenine bir birinden ünlü ve değerli isimler katıldı.

Törende duayen isimlere farklı kategorilerde çeşitli ödüller verildi.

nurcansabur-efsaneodul1.jpg

"LEGEND FASHİON" dergisi imtiyaz sahibi Oksana Kuznetsova tarafından büyük bir özveriyle düzenlenen “1. Yılın En Efsaneleri" Legend Awards Of The Year Ödül Töreni” Tuğba Özay ve Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla yapıldı.

Geceye Halil Sezai, Ferman Toprak, Seren Uzun, Barış Kömürcüoğlu, Sinan Güleryüz, Burak Akagün, Ayçam, Ezgizem, Doğan Barış Yaşar, Nurcan Sabur, Rıdvan Bıyık , Murat Aydın, Muammer Kapucuoğlu, Hakan Solaker, Volkan Öksüz katıldı.

nurcansabur-efsaneodul2.jpg

Muhteşem gecede www.magazinkolik.com Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur 'Efsane Onur Onur Ödülü’ne, www.magazinkolik.com ise 'Yılın En İyi Magazin Portalı' ödülüne  layık görüldü.

nurcansabur-efsaneodul3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.