Yonca Lodi... "BİR ANDA ANİ BİR KARAR VERİP ŞAŞIRTABİLİRİM"!..

Yonca Lodi... "BİR ANDA ANİ BİR KARAR VERİP ŞAŞIRTABİLİRİM"!..

Serhat Tekin’in hazırlayıp sunduğu ‘ Serhat’la Kayıttayız’ programına konuk olan Yonca Lodi , yeni çıkan albümü ‘Fazla Aşk’tan özel hayatına samimi açıklamalarda bulundu.

Yeni albümü ‘ Fazla Aşk ‘ için , ‘Aşkın tüm hallerinin anlatıldığı bir albüm oldu.’ diyen Lodi, albümde aynı zamanda fazla aşk ile karşı tarafı çok bunaltmayın  mesajını verdiğini söyledi.

Profesyonel müzik hayatında 20 yılı geride bırakan Lodi’ye ‘keşke’ ve ‘iyi ki’leri sorulduğunda, ‘Geriye dönüp baktığımda hiç keşke demedim.

Ben hatalarımla, sevaplarımla bugünkü Yonca oldum. Acılar da çektim ama hiç ‘keşke’ demedim. İyi ki bu işi yapıyorum’ cevabını verdi 

Lodi , Serhat Tekin’in dışarıdan duvarları olan bir kadın imajı çizdiği yorumu üzerine , “ Soğuk birisi olduğum algısı olabilir ama öyle bir şey yok.

Ben sadece vermek istediğim kadarını veriyorum. Bu benim korunma yöntemim. Üretebilmem için aldığım bir önlem.’ açıklamasını yaptı. 

Müzik dünyasında nelerin canını sıktığı sorulduğunda ‘Ye kürküm ye’ durumunun hoşuna gitmediğini söyleyen şarkıcı, ‘ İnsanın sanatına , yaptığı işe, yorumuna, duruşuna, tecrübesine bakmadan sadece bir takım popüler kriterlere göre değerlendirme yapılması bazen canımı sıkıyor ve üzülüyorum. Ama sonra diyorum ki kendime ‘ Boşver! Sen şarkını söyle!’ dedi. 

Serhat Tekin’in ‘ Çok mülayim, kurallara uyan , disiplinli bir insan gibi duruyorsunuz. Hiç çılgınlık yapmaz mısınız?’ sorusuna  ‘ Bu bir kandırmaca. Sizin haberiniz yok. Bunu hep söylerim ama hiç inanmazlar. Yakın arkadaşlarım bilir ne kadar eğlenceli ve fırlama olduğumu. Ben lisede de böyleydim sinsiydim ama çaktırmazdım. Gözü kara bir kadınım. Bir anda ani bir karar verip şaşırtabilirim.’ cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.