Erol Işık… MAGAZİNİN USTA KALEMİ MAGAZİNKOLİK ’DE…

Erol Işık… MAGAZİNİN USTA KALEMİ MAGAZİNKOLİK ’DE…

Hürriyet Gazetesi’nde muhabirlikten yazı işleri müdürlüğüne kadar hemen her görevi yapan MGD Altın Objektif ödüllü gazeteci Erol Işık, artık magazinkolik.com ’de "Gündemkolik" köşesiyle sizlerle birlikte olacak...

20 yılı aşkın süre Hürriyet Gazetesi’nde haber peşinde koşan ve Altın Kelebek Ödülleri’nin organizasyon sorumluluğunu üstlenen Erol Işık, sanat ve medya dünyasındaki olayları, kulislerde yaşananları ve polemikleri yorumlayacak.

Gazetecilik ruhunu hiç kaybetmeyen Işık, zaman zaman yaşadığı ilginç olayları da aktaracağı köşe yazılarına başlıyor.

Erol IŞIK'ın ilk köşe yazısını okumak için TIKLAYINIZ...

 

EROL IŞIK KİMDİR?

1990 yılında İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu (şimdiki adıyla İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi) Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirdi.

1988 yılında News Express adlı akşam gazetesinde muhabirliğe başladı.

Kısa bir süre sonra TV'de 7 Gong Dergisi'nde muhabirliğe başladı.

Ağustos 1992-Temmuz 1993 tarihleri arasında Isparta Dağ Komando Okulu, İstanbul Tuzla Piyade Okulu ve Ankara Etimesgut Hava Lojistik Komutanlığı'nda asteğmen olarak askerlik görevini tamamladı.

Ağustos 1993'te Hürriyet Gazetesi Magazin Servisi'nde muhabir olarak göreve başladı.

Hürriyet Gazetesi'nde muhabirlik dışında, istihbarat şefliği, haber müdürlüğü ve sorumlu yazıişleri müdürlüğü görevlerini yürüttü.

2003, 2004 ve 2005 yıllarında üç yıl üst üste “En İyi Magazin Haberi”, “En İyi Röportaj” ve “En Estetik Fotoğraf” dallarında Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif ödüllerini kazanan Erol Işık, 20 yılı aşkın süre çalıştığı Hürriyet Gazetesi'ndeki son görevi Magazin Müdür Yardımcılığı'ndan Eylül 2010 tarihinde ayrıldı.

Erol Işık, Aralık 2009 - Şubat 2011 tarihleri arasında Magazin Gazetecileri Derneği Başkan Vekilliği yaptı.

Şubat 2011-Nisan 2013 tarihleri arasında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in danışmanlığını yapan Erol Işık, 15 Nisan 2013 - 21 Nisan 2014 tarihleri arasında Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’un Basın Danışmanlığını yaptı.

Sürekli basın kartı sahibi olan Erol Işık, evli ve bir çocuk babasıdır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.